SBO Samuël

Hartelijk welkom op de pagina van SBO Samuël!

SBO Samuël is een Speciale school voor Basisonderwijs (groep 3 t/m 8).

Op SBO Samuël hebben we reguliere SBO-groepen en groepen SBO+. De leerlingen in een reguliere groep hebben in het algemeen leer- en/of gedragsproblematiek waarvoor geen passend onderwijs geboden kan worden op de basisscholen in het samenwerkingsverband. De meesten hebben een beneden gemiddelde intelligentie. In de groepen SBO+ zitten hoofdzakelijk leerlingen met ernstige sociaal-emotionele en/of psychiatrische problematiek. De meesten hiervan hebben een intelligentie, die vergelijkbaar is met leerlingen op een reguliere basisschool. Tussen de verschillende afdelingen zijn diverse vormen van samenwerking.

Voor een kijkje in een SBO reguliere klas klikt u hier. Om een willekeurige schooldag in SBO+ mee te beleven klikt u hier.

Op deze pagina vind u specifieke informatie van SBO Samuël. Specifieke informatie van (V)SO Eben-Haëzer en/of de Dienst Ambulante Begeleiding kunt u op hun eigen pagina terug vinden. Voor algemene informatie verwijzen wij u naar onze home pagina (Bovenaan deze pagina kunt u de andere pagina’s selecteren).

Indien u meer informatie wenst, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen!

24-06-2020
Muurschildering

Wat is meester Peter toch creatief! De muren bij de leerlingeningang van het SBO konden we [..]

Lees verder Overzicht
Nieuws
19-10-2020
Herfstvakantie

Maandag 19 oktober t/m vrijdag 23 oktober [..]

Lees verder Overzicht
Agenda
Gewoon waar het kan... Speciaal waar het moet!