Tevredenheidsonderzoek

Wij hechten veel belang aan de mening van (pleeg)ouders. Daarom houden wij om de vier jaar een tevredenheidsonderzoek in de vorm van een enquête. In de periode tussen twee afgenomen onderzoeken houden we met een aantal ouders een mondeling tevredenheidsonderzoek. Als de uitslag van deze onderzoeken er aanleiding toe geeft formuleren we actiepunten.
Gelukkig mogen wij concluderen, dat de ouders over bijna alles positief zijn!

Enkele opmerkingen die (pleeg)ouders gemaakt hebben:

  • Wij zijn als ouder heel tevreden en ons kind gaat met plezier naar school en doet het prima! De samenwerking hierin met school is heel belangrijk!
  • Onze complimenten over de zml, wat een heerlijk gevoel om bij jullie binnen te stappen! Als het nodig mocht zijn, denken jullie met ons mee. Alleen die wetenschap geeft ons als ouders al steun.
  • Hebben veel ontzag voor jullie geduld en de manier zoals jullie ons kind begeleiden.
  • We hebben bewust voor de zml gekozen, het loopt allemaal prima, er wordt op onze opmerkingen gereageerd, is prima allemaal.
  • Wij zijn erg tevreden, zijn er problemen jullie gaan er serieus direct mee aan de slag en er word duidelijk wat aan het probleem gedaan! Wij merken dat jullie met liefde en plezier de kinderen onderwijzen enz. Gods zegen toegewenst, want het is niet gemakkelijk, ieder kind heeft zijn/haar eigen specifieke aanpak nodig! Jullie doen het super goed!
  • Ga zo door! Fijn dat ons kind een plekje heeft op jullie school. Met veel plezier gaat ons kind iedere dag naar school.
  • We vinden het een super goede school.
  • We vinden het een ontzettend fijne school en kunnen ons kind met een gerust hart aan jullie overlaten. Enorm bedankt! 

Klik hier voor het rapport van het laatst gehouden schriftelijk tevredenheidsonderzoek onder de (pleeg)ouders van het (V)SO (voormalig ZML).

04-07-2024
VIDEO: Bekijk de impressievideo van de nieuwe Kleuteroberservatiegroep!

Dit schooljaar 2023-2024 zijn we gestart met de nieuwe Kleuteroberservatiegroep. Een groep [..]

Lees verder Overzicht
Nieuws
01-08-2023
Vakantierooster

Zie hier het vakantierooster van SBO Samuël. Zie hier het vakantierooster van (V)SO E [..]

Lees verder Overzicht
Agenda
Gewoon waar het kan... Speciaal waar het moet!